Sigma Prof

Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Sigma: superieure muurverf voor professionals

Sigma maakt hoogwaardige muurverven voor professionele schilders. De verven bieden een hoge kwaliteit op vele gebieden, zoals afwerking en oppervlaktebescherming. Muren met Sigma muurverf zien er altijd prachtig uit. Ben jij een veeleisende schilder? Voor jou heeft Hubo de allerbeste muurverven van Sigma in het assortiment! 

Primer en voorstrijk van hoge kwaliteit

Muren hebben veelal een voorbewerking nodig. Dan gebruik je muurverfprimer of voorstrijk. Een primer vermindert de zuiging die sommige muren kunnen hebben. Met voorstrijk verbeter je de hechting en voorkom je vlekken. Ook helpt het om poreuze ondergronden te fixeren. Daarnaast is voorstrijk ideaal om je muren mee voor te bewerken als je er behang op aan wilt brengen. Na de voorbehandeling met primer of voorstrijk zijn de muren overschilderbaar met de door jou gewenste muurverf. 

Muurverf en latex voor een dekkend resultaat

De muurverf en latex van Sigma geven een prachtige dekking. De verven zijn gemakkelijk te verwerken. Er zijn diverse varianten in verschillende verpakkingen te koop. Je kan dus afhankelijk van je klus kiezen voor een kleine of een grote verpakking met een matte of een zijdeglans afwerking. Sommige vertrekken vragen om een muurverf die gemakkelijk te reinigen is en waarop vlekken niet kunnen intrekken. Hiervoor heeft Sigma speciale muurverf ontwikkeld, die eenvoudig schoon te maken is met lauw water en een zachte doek. Moet je grote oppervlaktes goed dekkend beschilderen? Dan zul je veel profijt hebben van de Sigma hoogdekkende muurverf in een speciale grootverpakking.