Tegelstrips

Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Tegelstrips of tegelprofielen verfraaien je tegelwerk

Wil jij tegels in je douche, toilet, badkamer of keuken mooi afwerken of beschermen? Maak dan bij het betegelen gebruik van tegelstrips. Dergelijke tegelprofielen geven de hoeken bescherming en een nette finishing touch. Met name bij wandtegels op de buitenhoeken van muren en halfhoge afscheidingen zijn tegelstrips ideaal. Ze geven stevigheid aan je tegelwerk en vormen een stootvaste bescherming. Randen van tegels werk je zo bovendien prachtig weg. Bij Hubo haal je fraai vormgegeven tegelstrips voor een lage prijs.

Mooie tegelstrips van RVS of ander materiaal

Tegelrandprofielen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals roestvrij staal (RVS), aluminium en kunststof (PVC). Tegelstrips van RVS zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren en vormen. Zo heb je de keuze uit ronde en rechte afwerkingsprofielen. De randstrips hebben een standaardlengte die voldoet aan de bouwbesluiten. Bescherm en verfraai kwetsbare tegelranden van vloeren en wanden met de mooie tegelstrips uit het assortiment van Hubo. Ze zijn te bevestigen langs hoeken, randen en overgangen naar andere soorten vloerbedekking.

Voordelige tegelstrips voor badkamers

Laag geprijsde tegelstrips voor badkamers, doucheruimtes, keukens en wc’s vind je bij Hubo. Ze vormen een prachtige bescherming op de buitenhoeken van betegelde muren en halfhoog tegelwerk op de vlakke muur. Voorkom hiermee dat je nieuwe tegelwerk barst of splintert als je er tegenaan stoot. Kies bijvoorbeeld voor een rond tegelprofiel van wit PVC of mat zilver aluminium. De tegelstrips in ons aanbod zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een lange levensduur.